• Lorem ipsum

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

- iDEAL
- Bancontact / Mister Cash (Belgische klanten)
- Bankoverschrijving
- Achteraf betalen via Billink (kosten zijn €1,49) tot max 250 Euro
- VVV Cadeaukaart
- Sofort Banking (Duitse klanten)

De betaling via iDeal, Bancontact, bankoverschrijving, VVV Cadeaukaart, Sofort Banking lopen via onze betalingsprovider Mollie. Zo kunnen wij een veilige en snelle betaling garanderen.

N.B. Voor orders onder 10 euro (excl. verzending) berekenen we 1 euro toeslag.

iDeal:
Veilig betalen via internetbankieren via je eigen bank. (Nederland)

Mister Cash:
Veilig betalen via internetbankieren via je eigen bank. (België)

Bankoverschrijving:
Je bestelling wordt pas verstuurd als wij de betaling hebben ontvangen. Je ontvangt een extra email met aanwijzingen om de betaling via overschrijving per bank of giro te voldoen.

Achteraf betalen via Billink:
Eerst je bestelling ontvangen en daarna pas betalen. Je ontvangt enige dagen na de bestelling een e-mail van Billink met de benodigde betaalgegevens.
Let op: Billink is alleen mogelijk voor Nederlandse klanten.

Factuur- en afleveradres dienen gelijk te zijn. Bij ophalen bij PostNL locatie kan er niet met achteraf betalen worden betaald.
Als je hebt gekozen voor achteraf betalen, maak het geld dan alstublieft over met de gegevens die je via Billink heeft gekregen. Dus niet rechtstreeks op de rekening van Bewust Puur.

Wordt de bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?

- Bestellingen betaald via iDeal, Bancontact, Sofort Banking, Billink worden direct geleverd. Voor 22.00 uur besteld binnen 1 á 2 werkdagen in huis (Ook voor bestellingen vanuit België).

- Bestellingen betaald via bankoverschrijving worden geleverd nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Een betaling via overschrijving is meestal 1 á 2 werkdag(en) onderweg.

Hoe werkt betalen middels bankoverschrijving?

Je kiest in het bestelproces voor "bankoverschrijving", in het scherm zie je alle betaalspecificaties, deze ontvang je na bevestigen ook in de email. Je kunt nu in alle rust de betaling overboeken. Let er op dat je bij het overboeken gebruik maakt van de order gegevens zodat wij deze kunnen koppelen aan je bestelling!