• Lorem ipsum

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

- iDEAL
- Paypal (kosten zijn 3,4% van het order bedrag)
- Bancontact / Mister Cash (Belgische klanten)
- Bankoverschrijving
- Achteraf betalen via Billink (kosten zijn €1,50) tot max 250 Euro
- Achteraf betalen via Klarna (kosten zijn 0,50 + 2,99% van orderbedrag) vanaf 50 Euro tot max 200 Euro
- VVV Cadeaukaart
- Sofort Banking (Duitse klanten)

De betaling via iDeal, Bancontact, bankoverschrijving, VVV Cadeaukaart, Sofort Banking en Paypal lopen via onze betalingsprovider Mollie. Zo kunnen wij een veilige en snelle betaling garanderen.

N.B. Voor orders onder 10 euro (excl. verzending) berekenen we 1 euro toeslag.

iDeal:
Veilig betalen via internetbankieren via je eigen bank. (Nederland)

Mister Cash:
Veilig betalen via internetbankieren via je eigen bank. (België)

PayPal:
Veilig betalen via je PayPal account. Kosten zijn 3,4% van het orderbedrag

Bankoverschrijving:
Je bestelling wordt pas verstuurd als wij de betaling hebben ontvangen. Je ontvangt een extra email met aanwijzingen om de betaling via overschrijving per bank of giro te voldoen.

Achteraf betalen via Billink:
Eerst je bestelling ontvangen en daarna pas betalen. Je ontvangt enige dagen na de bestelling een e-mail van Billink met de benodigde betaalgegevens.
Let op: Billink is alleen mogelijk voor Nederlandse klanten.
Als je hebt gekozen voor achteraf betalen, maak het geld dan alstublieft over met de gegevens die je via Billink heeft gekregen. Dus niet rechtstreeks op de rekening van Bewust Puur.

Achteraf betalen via Klarna:

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Wordt de bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?

- Bestellingen betaald via iDeal, Mister Cash, Credit Cards, Klarna en Paypal worden direct geleverd. Voor 16.00 uur besteld binnen 1 á 2 werkdagen in huis (Ook voor bestellingen vanuit België).

- Bestellingen betaald via bankoverschrijving worden geleverd nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Een betaling via overschrijving is meestal 1 á 2 werkdag(en) onderweg.

Hoe werkt betalen middels bankoverschrijving?

Je kiest in het bestelproces voor "bankoverschrijving", in het scherm zie je alle betaalspecificaties, deze ontvang je na bevestigen ook in de email. Je kunt nu in alle rust de betaling overboeken. Let er op dat je bij het overboeken gebruik maakt van de order gegevens zodat wij deze kunnen koppelen aan je bestelling!