• Lorem ipsum

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die je worden aangeboden door Bewust Puur (bewustpuur.nl). Door gebruik te maken van bewustpuur.nl kortingscodes ga je akkoord met deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die worden aangeboden door bewustpuur.nl.
 2. Voor digitale kortingscodes geldt in veel gevallen dat deze zijn gekoppeld aan een e-mailadres. De kortingscode werkt alleen als het betreffende e-mailadres wordt gebruikt bij het bestellen van artikelen. De kortingscode kan niet in combinatie met een ander e-mailadres worden gebruikt.
 3. De kortingscode mag niet met anderen worden gedeeld.
 4. De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.
 5. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor reeds geplaatste en/of openstaande bestellingen.
 6. Kortingscodes uitgegeven door bewustpuur.nl kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van Nederlandstalige boeken, producten die reeds zijn afgeprijsd, giftcards, cadeaubonnen en de verzendkosten van uw online bestelling. Kortingscodes uitgegeven door bewustpuur.nl kunnen tevens niet gebruikt worden voor de aankoop van producten die worden verzonden buiten Nederland en België.
 7. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt
 8. De kortingscode kan slechts eenmalig worden gebruikt
 9. De korting voor een nieuwsbrief inschrijving mag slechts 1 keer per email adres worden ingewisseld
 10. De kortingscode is niet geldig op de verzendkosten
 11. Als er een minimum bedrag geldt voor de kortingscode dan is dat van toepassing op het bedrag na korting en exclusief verzendkosten
 12. De verzendkosten worden berekend op het bedrag na toepassing van de kortingscode
 13. Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze per persoon en per e-mailadres slechts eenmaal kan worden gebruikt.
 14. Als een kortingscode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode.
 15. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
 16. Indien je de producten retourneert waarmee je de kortingscode hebt gebruikt dan komt de korting te vervallen.
 17. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode is opgenomen.
 18. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
 19. Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
 20. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 21. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.
 22. Tijdens de geldigheid van de kortingscode geldt het principe op is op. Als een artikel niet op voorraad is tijdens de duur van de kortingscode kan de kortingscode niet op een later moment (na afloop van de geldigheid van de kortingscode) worden toegepast.
 23. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
 24. De kortingscode is niet geldig op Sale, voordeelsets, combideals of reeds afgeprijsde artikelen
 25. De kortingscode is niet geldig op samples & mini's.