• Lorem ipsum

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina van Bewust Puur. Door gebruik te maken van deze webpagina gaat u akkoord met de disclaimer.

Deze website en de inhoud hiervan zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Indien je ons attendeert op onjuistheden zullen wij deze zo spoedig mogelijk corrigeren. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Alle wijzigingen, wijzigingen en typefouten voorbehouden. Wij doen onze uiterste best om de informatie op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te maken. Bewust Puur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook door het gebruik van deze website of voor de onvolledigheid of onjuistheid van de informatie op deze website.


Beschikbaarheid
De informatie en de aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij zullen ons uiterste best doen om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website.


Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
De eigenaar van de auteursrechten van deze website is Bewust Puur of is eigendom van derden die Bewust Puur toestemming hebben gegeven om deze informatie te gebruiken. Vermenigvuldiging, vermenigvuldiging of reproductie in welke vorm dan ook is alleen toegestaan ​​na voorafgaande toestemming van Bewust Puur.

Product Reviews

De geplaatste product reviews op onze site geven de persoonlijke mening weer van de betreffende gebruiker. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze reviews. Wij controleren de reviews op echtheid en plaatsen alleen reviews van klanten die daadwerkelijk het product bij ons hebben gekocht.

Eigen risico

Het aanschaffen en gebruiken van onze cosmetica geschiedt volledig op eigen risico. Wat voor de een goed werkt hoeft voor jouw huid niet te werken. Ook bij natuurlijke producten kunnen helaas reacties ontstaan. We aanvaarden daarvoor geen aansprakelijkheid. Heb je een gevoelige huid? Raadpleeg een dermatoloog om te onderzoeken waar je gevoelig voor bent, zodat je deze stoffen kunt vermijden. In sommige gevallen kunnen we je tegen vergoeding een sample sturen. Ga in ieder geval nooit zomaar op eigen houtje experimenteren, ook al zijn er honderden die tevreden zijn over het merk of het product. Dat hoeft voor jouw huid niet zo te zijn.

Informatie

De informatie beschikbaar gesteld op deze website is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professionele medische adviezen, diagnoses of behandelingen. Indien je vragen of zorgen hebt over medische zaken of gezondheidskwesties, dien je contact op te nemen met een arts.