• Lorem ipsum

Alleen producten waar we zelf 100 procent achter staan!

Ons complete assortiment past bij onze belangrijke kernwaarden:

  • Beter voor mens en milieu
  • Duurzame keuze
  • Makkelijk te recyclen
  • Met natuurlijke ingrediënten
  • Van biologische oorsprong

Sinds 2017 is de webshop uitgegroeid tot een belangrijke naam op het gebied van natuurlijke, biologische en duurzame (verzorgings)producten. Onze focus op duurzame, biologische en natuurlijke producten onderscheidt ons van veel andere aanbieders. Wij helpen onze klanten graag bewustere keuzes te maken en zoveel mogelijk mensen te inspireren op het gebied van milieu, duurzaamheid, de planeet en dieren voor het innerlijk en uiterlijk welzijn.

We hebben een voorliefde voor producten die zijn gemaakt met zorg voor het lichaam, de wereld én de medemens. Daarom hebben we besloten Bewust Puur! op te richten; een webwinkel met louter ‘goede’ producten.  

Duurzame, herbruikbare, biologische, ecologische en natuurlijke producten

In slechts 2 jaar tijd hebben we het online aanbod sterk uitgebreid en verrijkt met tal van duurzame, herbruikbare, biologische, ecologische en natuurlijke producten. We zijn er nog niet, maar willen uiteindelijk het grootste online warenhuis worden voor deze betere keuzes.

Wij willen een winkel zijn, waar je betere keuzes kunt shoppen voor elke portemonnee. Van alles wat we aanbieden weten we dat het zo puur mogelijk is. Ons doel is om mensen alternatieven aan te bieden zodat ze een bewustere keuze kunnen maken in hun aankopen.

Met Bewust Puur! willen we mensen inspireren om bewustere keuzes te maken met betrekking tot het algehele welzijn; milieu, duurzaamheid, planeet, dieren, en voor zowel het innerlijk en alswel het uiterlijk welzijn. 

We wilen laten zien dat bewustere keuzes niet stoffig zijn, maar hip en cool en het maken van bewustere keuzes toegankelijk maken voor elk budget.

We willen producten aanbieden waarvan we vinden dat ze een plekje verdienen in het assortiment. Dat kan zitten in duurzaamheid, samenstelling en/of productiewijze. Daarbij kijken we allereerst naar de kwaliteit, maar wel degelijk ook naar de prijs. We willen ernaar streven de nieuwste en de kwalitatief betere producten in ons assortiment te hebben voor elk budget.

Wij verkopen award winning merken die in het buitenland hun sporen hebben verdiend en meerdere awards hebben gewonnen. Merken als Natura Siberica, Mad Hippie, Green People, faith in Nature zijn ongekend populair in eigen land en zijn bekroond met talloze awards.

Alleen authentieke producten

Bij Bewust Puur is de authenticiteit van wat je koopt onze belofte aan jou. We bieden uitsluitend authentieke en hoogwaardige producten aan die we rechtstreeks van de oorspronkelijke merken of officiele distributeurs inkopen. We kunnen dus met 100% zekerheid garanderen dat de producten die wij verkopen authentiek zijn en wij erkend verkoper/officiele reseller zijn van de merken die wij aanbieden.

Hierdoor kunnen we verzekeren dat de prijzen die we hanteren in lijn zijn met de waarden en kwaliteit die de merken zelf voorstaan. BewustPuur.nl is ons enige erkende online platform. Mocht een andere website beweren namens ons te handelen, dan is dit niet legitiem.

Het kan voorkomen dat je elders online dezelfde producten tegen een lagere prijs ziet. Online koopjes zijn verleidelijk, maar dikwijls zit er een addertje onder het gras in de vorm van mindere kwaliteit of zelfs imitaties. Let op, want deze aanbiedingen kunnen voortkomen uit de schimmige hoeken van de markt. Dergelijke bedrijven kopen op grote schaal op de grijze markt in, waardoor ze kortingen kunnen bieden. Maar dit compromitteert vaak de echtheid en kwaliteit van de producten. In sommige gevallen krijg je zelfs te maken met nepproducten of artikelen die hun houdbaarheidsdatum hebben overschreden.

We adviseren je daarom met klem om altijd bij een erkende verkoper je aankopen te doen. Zo ben je altijd verzekerd van een authentiek product en echte waar voor je geld.