• Lorem ipsum

Koop je cadeaubon hier

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van cadeaubonnen die worden gekocht en gebruikt bij Bewust Puur (bewustpuur.nl). Door gebruik te maken van bewustpuur.nl cadeaubonnen ga je akkoord met deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte cadeaubonnen die worden aangeboden door bewustpuur.nl.
 2. Cadeaubonnen kunnen niet voor reeds openstaande bestellingen worden gebruikt.
 3. De cadeaubon kan worden gebruikt voor aankoop van producten die via bewustpuur.nl worden verkocht.
 4. Elke Bewust Puur cadeaubon is 1 jaar geldig. De vervaldatum staat vermeld op de cadeaubon.
 5. Elke cadeaubon heeft een unieke code en wordt slechts eenmaal verstrekt. De gebruiker dient de cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan bewustpuur.nl te worden verstrekt. Bewustpuur.nl behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
 6. De cadeaubon kan alleen in 1x worden besteeld
 7. Als een cadeaubon gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de cadeaubon ligt, vervalt de overige waarde van de cadeaubon.
 8. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil bijbetaald te worden met één van de overige betaalmethoden.
 9. Om een cadeaubon te verzilveren dient de gebruiker de code in te voeren op de betaalpagina bij het afrekenen van de geselecteerde artikelen op bewustpuur.nl 
 10. Cadeaubonnen of de restwaarden kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
 11. Indien je de producten retourneert waarmee je de cadeaubon hebt gebruikt ontvangt u een cadeaubon met eenzelfde waarde als u heeft gebruikt om uw bestelling af te rekenen. 
 12. Het is niet toegestaan cadeaubonnen te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
 13. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubon wordt ontzegd.
 14. De cadeaubon kan niet worden gebruikt in combinatie met kortingscodes.
 15. Het is niet toegestaan Cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven. 
 16. Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaubon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen Cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden. 
 17. Hebt u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice.