Alleen producten waar we zelf 100 procent achter staan!

De producten die wij verkopen zijn:
- Beter voor mens en milieu
- Duurzaam
- Recyclebaar
- Natuurlijk
- Biologisch

In 2017 is Bewust Puur! overgenomen door Sharon, die net als Michelle en Ilja een voorliefde deelt voor producten die beter zijn voor mens en milieu. 

Ilja en Michelle delen een voorliefde voor producten die zijn gemaakt met zorg voor het lichaam, de wereld én de medemens. Samen besloten zij in 2014 Bewust Puur! op te richten; een (web)winkel met louter ‘goede’ producten. 

Met Bewust Puur! willen we mensen inspireren om bewustere keuzes te maken met betrekking tot het algehele welzijn; milieu, duurzaamheid, planeet, dieren, en voor zowel het innerlijk en alswel het uiterlijk welzijn. 

We wilen laten zien dat bewustere keuzes niet stoffig zijn, maar hip en cool en het maken van bewustere keuzes toegankelijk maken voor elk budget.

We willen producten aanbieden waarvan we vinden dat ze een plekje verdienen in het assortiment. Dat kan zitten in duurzaamheid, samenstelling en/of productiewijze. Daarbij kijken we allereerst naar de kwaliteit, maar wel degelijk ook naar de prijs. We willen ernaar streven de nieuwste en de kwalitatief betere producten in ons assortiment te hebben voor elk budget.

Bewust Puur! wil een winkel zijn, waar men online kan shoppen zonder op de achterkant van de verpakking hoeven te kijken wat er in is verwerkt of hoe het is gemaakt. Dat men er zonder meer vanuit kan gaan dat het duurzaam en milieuvriendelijk is vervaardigd. Van alles wat wordt aangeboden weten we dat het zo puur mogelijk is. Het doel is om mensen alternatieven aan te bieden zodat ze een bewuste keuze kunnen maken in hun aankopen.

Onze ambities zijn groot: Wij willen namelijk het grootste warenhuis worden in Nederland met duurzame, herbruikbare, biologische, ecologische en natuurlijke producten. 

‘Wij willen een winkel zijn, waar je kunt shoppen zonder dat je op de achterkant van de verpakking hoeft te kijken wat er in is verwerkt of hoe het is gemaakt. Van alles wat we aanbieden weten we dat het zo puur mogelijk is. Ons doel is om mensen alternatieven aan te bieden zodat ze een bewuste keuze kunnen maken in hun aankopen.’

Wij verkopen merken die in het buitenland hun sporen hebben verdiend en meerdere awards hebben gewonnen. Merken als Natura Siberica, Mad Hippie, Green People, faith in Nature zijn ongekend populair in eigen land en zijn bekroond met talloze awards.