- Lorem ipsum


Madara Anti-Cellulite Cream is een biologisch gecertificeerde en natuurlijke anti-cellulitis creme om het uiterlijk van een sinaasappelhuid te verminderen. Lees meer
Madara Anti-Cellulite Cream
Cellulitis verminderen?
Madara Anti-Cellulite Cream is een biologisch gecertificeerde en natuurlijke anti-cellulitis creme om het uiterlijk van een sinaasappelhuid te verminderen.
De Anti-Cellulite cream bevordert de reductie van vetweefsel, verhoogt de lymfatische circulatie en zorgt voor intense hydratatie. Vermindert de "sinaasappelhuid" -look en maakt de huid glad in slechts 4 weken.
Breng dagelijks aan op probleemgebieden, masseer met energieke opwaartse bewegingen.
Kenmerken:
- Op basis van natuurlijke ingrediënten
- Biologisch gecertificeerd
- SLS vrij
- Bevat geen Ethyl Alcohol & Ethanol
- Vrij van Parabenen, minerale oliën, siliconen, EDTA, BHT-BHA en kunstmatige kleurstoffen
- Recycleerbare verpakking en BPA vrij
- Vegan
- Glutenvrij
- Dierproefvrij
- 150ml
Ingredienten (INCI):
Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Crataegus Monogyna (Hawthorn) Fruit Extract*, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract*, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract*, Algae (Algae) Extract, Cetearyl Alcohol, Caffeine, Glycerin***, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Dicaprylyl Carbonate, Theobroma Cacao (Cacao) Seed Butter*, Stearic Acid, Palmitic Acid, Xanthan Gum, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium Phytate, Aroma**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Estragole**.
* Ingredients from Organic Farming ** Natural essential oils *** Made using organic ingredients **** Pure mineral pigments
100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Daarvan is 18% afkomstig van de biologische landbouw.
Over Madara:
Het hart van MÁDARA-producten - de actieve ingrediënten - is bloemen en kruiden uit de weiden en bossen van de Oostzee. De natuurlijke omgeving in de Baltische regio is uniek omdat de noordelijke zomers veel korter zijn, waardoor er bloemen overblijven met een veel kortere tijd om bijen voor bestuiving aan te trekken. Planten worden gedwongen om hun bloeiende kracht te concentreren in deze korte bloeiperiode. Als gevolg hiervan zijn ze op het moment van de oogst rijk aan de actieve ingrediënten die nodig zijn om te overleven in bittere klimaten.