• Lorem ipsum

Kia Charlotta

Geen producten gevonden...

Kia Charlotta

Kia Charlotta

Sinds de oprichter Kia in 2014 vegan werd, vond hij het moeilijk om natuurlijke en 100% veganistische make-up van goede kwaliteit te vinden tegen betaalbare prijzen. De natuurlijke schoonheidsmarkt leek altijd in twee categorieën te zijn verdeeld: duur maar van goede kwaliteit of goedkope maar gevarieerde kwaliteit. Bovendien kun je tot op de dag van vandaag bijna vergeten om 100% veganistische make-up merken te vinden in je dichtstbijzijnde make-up winkel. Voor ons was het duidelijk wat er ontbrak in de markt en we wisten dat we niet de enigen waren die dit dachten, en daarom zijn we Kia-Charlotta begonnen met de volgende missie:

Kia Charlotta-missie

Onze missie is om 100% veganistische natuurlijke make-up van topkwaliteit te creëren die voor iedereen gemakkelijk verkrijgbaar is tegen betaalbare prijzen.

DE VISIE

Om jouw 100% vegan & natuurlijke make-up merk te worden en om van vegan beauty een norm te maken!

ONZE WAARDEN

100% veganistisch en dierproefvrij
Met een oprichter die een veganistische levensstijl voor de dieren leeft, garanderen we je dat onze producten altijd 100% veganistisch en natuurlijk dierproefvrij zullen zijn.

De perfecte balans
We zijn toegewijd aan het creëren van de perfecte balans tussen kwaliteit, veilige / natuurlijke ingrediënten en betaalbare prijzen. Geen compromissen.

Milieuvriendelijk
We zijn toegewijd aan het maken van producten met duurzaamheid als hoge prioriteit. We doen ons best met de middelen die we hebben om de meest duurzame schoonheidsproducten te maken die we kunnen.

Authenticiteit en transparantie
We hebben niets te verbergen en we vertellen u hoe het is. We onthullen onze ingrediënten op onze website zodat je ze kunt zien en we praten openlijk over (natuurlijke) schoonheid op onze blogposts en sociale media. Wij geloven in de kracht van vertrouwen die volgens ons wordt gecreëerd door authenticiteit en transparantie.