• Lorem ipsum

Garden Of Life

Geen producten gevonden...

Garden Of Life

Garden of Life

Voedingssupplementen dichtbij de natuur. Puur & Onbewerkt. Raw & zonder toevoegingen. Als aanvulling op gezonde & gevarieerde voeding voor elke levensstijl een passend voedingssupplement.

Je lichaam herkent de voedingsstoffen in de producten van Garden of Life omdat ze gehuld zijn in natuurlijke hulpfactoren. Door dicht bij de natuur te blijven wordt de stof goed opgenomen. 

Raw = schoon. Begint als voedsel en het blijft voedsel. 

De natuurlijke ingredienten van Garden of Life worden tot maximaal 45 graden verhit om belangrijke voedingsstoffen te behouden. Zonder kunstmatige hulpstoffen, je lichaam kan profiteren van elk ingredient in het product. Puur en onbewerkt. 

Of we nu een vitamine of een probioticum of een eiwitpoeder maken, we beginnen altijd met echt voedsel en deze (voedingsmiddelen) bieden onze formules de kracht om hun best te zijn. Op die manier zijn we ook anders. De synthetisch gecreëerde, chemische "doorbraken" van enorme commerciële laboratoria over de hele wereld zijn niet voor ons. Laat de andere jongens die 'supplementen' verkopen. Nee bedankt. Hoe fanatiek we ook zijn over wat er in onze producten omgaat, we zijn nog meer geobsedeerd door de dingen die we buiten beschouwing laten. We haten die synthetische chemicaliën die de meeste bedrijven gebruiken om hun producten te maken. Dit spul zorgt ervoor dat machines sneller werken en helpt fabrieken supergrote containers te tanken met hogere "efficiëntie". Welnu, terwijl de andere kerels hun tijd doorbrengen met hun efficiëntie, zijn we compromisloos over je gezondheid. Vertraag het, maak het met de hand, laat het groeien in een rijke organische niet-GMO-bodem met voldoende zon, lucht, water en tijd om het zijn beste te maken. Oogst het als het klaar is. Behandel het voorzichtig. Verander het in een krachtig voedzaam voedingssupplement. Dat is waar we over gaan.

Garden of Life producten bevatten geen:

Soja, Gluten, Lactose, synthetische geurstoffen, kleur- en smaakstoffen.

Onze 3 principes


The Science of Whole Food
Je lichaam is gemaakt om te eten, te verwerken en zijn voeding af te leiden van voedsel dat echt, gezond is. Dus, wanneer we onze producten maken, kijken we eerst naar voedsel. Wat is het "goede spul" in voedsel van de hoogste kwaliteit dat we missen in onze voeding? Welke van die voedingsmiddelen heeft het grootste potentieel om een ​​buitengewone gezondheid te beïnvloeden en te versterken?

Schoon is gezond
We beginnen met wat IN onze producten gaat doen - echte, hele voedselingrediënten. Maar daar houden we niet mee op. We besteden ook heel veel aandacht aan wat we van hen houden. En nogmaals, we kijken naar voedsel dat echt voedsel is. Wanneer heb je voor het laatst een appel gepakt, je hebt de ingrediënten gelezen en een lijst met chemicaliën gezien? Als het niet in je eten zit, willen we het niet in onze supplementen. We gebruiken de volgende externe (nooit zelfbevestigde) certificeringen om te bewijzen dat we schoon zijn! Klik hieronder op ze en zie.

Traceerbaarheid
Traceerbaarheid is de sleutel tot wat de producten van Garden of Life zo speciaal maakt. Traceerbaarheid begint met te weten waar elk ingrediënt in onze producten vandaan komt en elke bron te leren kennen: waar het is gegroeid; de landbouwmethoden; hoe ze betalen en de landarbeiders behandelen - alles.

Kijk maar naar onze formules. Onze mykind Organics-lijn is gemaakt met biologisch fruit en kruiden - elk afzonderlijk product in deze lijn is gecertificeerd USDA organisch en NIET GMO GEVERIFICEERD door het NIET-GMO-PROJECT.

Daarom is het zo belangrijk om te beginnen met Certified USDA Organic en Non-GMO Project Verified groenten en fruit die zonder deze chemicaliën zijn gekweekt. We willen de goede dingen halen uit voedingsmiddelen die zijn geteeld zonder de slechte dingen.

We doen het omdat dit de enige manier is om onze belofte van Empowering Extraordinary Health® waar te maken.

 

USDA Organic Logo Non-GMO Project Verified Logo Certified Vegan Certified Gluten-Free Logo Star-k-kosher