• Lorem ipsum

Apple Park

Geen producten gevonden...

Apple Park

Apple Park is opgericht in San Francisco met een visie om ecologisch verantwoorde en luxueuze producten te maken voor baby's en kinderen. Apple's Picnic Pals zijn geïnspireerd op klassiek kinderspeelgoed, opnieuw uitgevonden met de beste eco-vriendelijke materialen die er zijn.

De producten zijn niet alleen veilig voor de kleine, ze zijn goed voor de hele aarde.

Uit een familie van ervaren speelgoedfabrikanten, richtte de oprichter van Apple Park, Angie Ting, zich op om de lijn van milieuvriendelijke producten te creëren met haar twee jonge kinderen in gedachten. Haar zorg voor de gezondheid van baby's, het milieu en sociale kwesties die voortkomen uit conventionele landbouw, waren haar inspiratie. Ze vormde een partnerschap met Pate International, een zeer gerespecteerd designbedrijf uit San Francisco, bekend om hun milieubewuste ontwerpen, om het merk in 2009 te creëren. Susan Pate, samen met haar dochter Chloe Pate, hielpen haar haar droom te verwezenlijken en samen maakten ze Apple Park .

Park Mission
De naam "Apple Park" vertegenwoordigt de idealen die ons merk bepalen.

Het woord "appel" staat voor een nieuw begin, de levenscyclus, de natuur, liefde, nieuwsgierigheid en educatie.

Park verwijst naar een plaats waar de mens heeft samengewerkt met de natuur met het oog op behoud en genot.

De missie van Apple Park is om uniek, beminnelijk en stimulerend speelgoed te maken van organische, duurzame en gerecycleerde materialen.

Onze groene belofte
Veilig voor kinderen, beter voor het milieu, en altijd prachtig groen ... dat is de Apple Park-belofte.