• Lorem ipsum

Alphanova Baby

Geen producten gevonden...

Alphanova Baby

Alphanova Baby

ALPHANOVA® bébé-formules zijn zeer respectvol voor baby's, natuur en milieu.


Onze formules van natuurlijke oorsprong, gebruiken in het bijzonder natuurlijke componenten (minimaal 99% van de formule) en zijn biologisch gecertificeerd door ECOCERT. Deze zijn zacht en zonder zeep, noch natriumlaurethsulfaat. Al onze babyverzorgingsproducten zijn gemaakt met groenten die gegarandeerd zijn zonder GMO (GENETISCH GEMODIFICEERDE ORGANISMEN), zonder parabenen, zonder fenoxyethanol, zonder triclosan, zonder formaldehyde, zonder kleurstoffen, zonder dierlijke componenten, zonder essentiële olie en zonder allergenen, zonder ftalaten, zonder nitraatmuskus en polycycliques.

Al onze producten maken gebruik van biologische plantaardige ingrediënten.

De biologische zoete amandelolie om zijn vochtinbrengende en verzachtende kwaliteiten. De biologische kamille vanwege zijn verzachtende eigenschappen. De biologische waterlelie vanwege zijn kalmerende en antibacteriële eigenschappen.

Elk product ALPHANOVA Bébé ® geeft duidelijk het exacte percentage natuurlijke ingrediënten altijd boven 99%, het exacte percentage van de biologische ingrediënten die kunnen gaan naar 100% van de plantaardige ingrediënten, evenals de oorsprong van elk ingrediënt (natuurlijk of biologisch). Bovendien zijn onze producten en hun componenten niet getest op dieren en worden ze gepresenteerd in recyclebare verpakkingen.