• Lorem ipsum

100BON

Geen producten gevonden...

100BON

100BON

We hebben onze producten ontworpen om schoon en veilig te zijn. Door een voorzorgsbeginsel toe te passen, hebben we potentieel gevaarlijke en nutteloze stoffen voor mens en milieu verwijderd. Onze producten zijn gegarandeerd vrij van petrochemische producten, conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen en meer. Maar we garanderen dat ons product wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals tarwe- of rode bietalcohol, etherische oliën, absolute, resinoïden, alleen natuurlijke ingrediënten.

Onze ingrediënten

100BON parfums hebben niets te verbergen: 100% natuurlijke ingrediënten, etherische oliën, organische tarwealcohol ... Vind hun composities hier met uitleg om u beter te helpen bij uw zoektocht naar natuurlijkheid.

Alcohol denat: natuurlijke alcohol van gedenatureerde biet (zodat de parfum niet wordt geconsumeerd)

Parfum / geur: het geheime recept, het werk van parfumeurs

Limoneen: Koolwaterstof (organische verbinding bestaande uit waterstof en koolstofatomen) die wordt aangetroffen in de essenties van citrusvruchten (citroen, bergamot, enz.).

Linalool: Alcohol aanwezig in de HE van veel planten.

Benzylsalicylaat: kleurloze verbinding met een lichte, zoete geur, vaak omschreven als een "muskusachtige" geur.

Hexyl Cinnamal: natuurlijk additief gevonden in de HE van kamille.

Coumarine: natuurlijke stof met een aromatische geur, aanwezig in verschillende planten, bijvoorbeeld de tonkaboon.

Citral: Element aanwezig in citroengrasolie dat wordt gebruikt als een aromatische component in parfumerie.

Citronellol: stof verkregen door destillatie van citronella- en geranium-essences.

Geraniol: Alcohol geproduceerd uit verschillende planten, waaronder geranium. Vaak gebruikt voor zijn bloemrijke geur die die van de roos oproept.

Benzylalcohol: het is een oplosmiddel

Farnesol: Farnesol is een natuurlijk bestanddeel van verschillende etherische oliën die in cosmetica worden gebruikt vanwege hun reukeigenschappen

ECO ontworpen
We werken elke dag aan betere alternatieven voor traditionele materialen. Hier is een klein voorproefje van wat we gebruiken en waarom:

  • Plastic: zo min mogelijk en het is recyclebaar wanneer we geen andere keuze hebben (pompen), 100% gerecycled (flessen), of, in sommige andere gevallen, gebruiken we organisch plantaardig plastic gemaakt van suikerriet (flessen). Dit materiaal is helaas nog steeds essentieel in de parfumindustrie vanwege congestie, gewicht en kosten. We zorgen ervoor dat we alleen gerecyclede, recyclebare of natuurlijke producten gebruiken.
  • Glas: niet biologisch afbreekbaar, maar oneindig recyclebaar. Het is ons belangrijkste materiaal op 100BON, omdat onze fles opnieuw kan worden gevuld. Desondanks is dit materiaal soms te zwaar of te duur en kan het voor sommige producten niet worden gebruikt.
  • Verpakking: onmisbaar om in de meeste winkels te worden verkocht, ze zijn maximaal vereenvoudigd: geen ruim en een biologisch afbreekbare papieren doos.
  • Cellofaan (plastic): verboden bij 100BON (wat om veiligheidsredenen een beetje een verplichting was. Dus besloten we een organisch cellofaan te gebruiken dat gemaakt was van aardappel.