Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Lorem ipsum

Kies een Cadeau

Ik wil geen cadeau

Mad Hippie Serums Review

5 Apr 2019
door Kari van der Heide

MAD HIPPIE serums tegen huidveroudering, pigmentatie, acne en rosacea

Mad Hippie produceert natuurlijke huidverzorging, die met respect voor mens, dier en milieu wordt ontwikkeld. De producten zijn cruelty free, het merk gebruikt BPA vrije flesjes en soja inkt, produceert op duurzame energie en doneert $1 van iedere websale aan een goed doel.

Mad Hippie Vitamin A Serum

Vitamine A is lastig goed te verwerken in skincare, omdat het vrij instabiel is en gevoelig voor oxidatie. In het vitamine A serum van Mad Hippie is een van de nieuwste vormen van vitamine A, genaamd hydroxypinacolone retinoate (HPR), werkzaam. Deze vorm is een stuk stabieler en minder irriterend dan andere vormen van vitamine A. Het serum is 100% natuurlijk en werkt actief tegen zonnebeschadiging en huidveroudering. Het Mad Hippie vitamine A serum (30 ml) kost €28,75 en is hier verkrijgbaar.

Mad Hippie Vitamin C serum 

Meestal wordt ascorbinezuur gebruikt in huidverzorging met vitamine C. Dit zuur komt echter niet gemakkelijk door de lipide barrière van de huid heen en kan (juist) acne en irritatie veroorzaken. In het Vitamin C serum van Mad Hippie wordt daarom gebruik gemaakt van natrium ascorbylfosfaat. Dit is ascorbinezuur met een zoutmolecuul. Dit is niet alleen stabieler maar dringt ook gemakkelijker door de barrière van de huid. Het Vitamin C serum van Mad Hippie (30 ML) heeft meerdere beauty prijzen gewonnen en is hier verkrijgbaar, voor €29,50.

Mad Hippie Exfoliating serum 

Exfoliëren is een natuurlijk proces van de huid, waarbij oude en beschadigde huidcellen worden afgestoten en vervangen door nieuwe huidcellen. Dit proces wordt echter verstoord door huidveroudering, zonnebeschadiging of huidaandoeningen. Hierdoor krijg je last van een doffe of droge huid, schilfers, puistjes en verstopte poriën. Je helpt je huid een handje door zelf te exfoliëren. Het Mad Hippie Exfoliating Serum (30 ML) is hier verkrijgbaar, voor €30,50. Uiteraard is ook dit serum 100% natuurlijk, dierproefvrij en vegan.

Het is erg belangrijk om zonnebrandcrème te gebruiken als je deze serums gebruikt. Wil je meer weten over vitamine A en C in huidverzorging, over exfolieren en over de effectiviteit van deze serums, lees dan de het volledige Mad Hippie artikel op columnsbykari.com