Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Natuurlijke Progesteron Creme

Natuurlijke Progesteron Creme

€36,95
op voorraad
ProgesterAll™ is een parfumvrije natuurlijke progesteron crème die 20 milligram (mg) plantaardige, natuurlijke progesteron per ¼ theelepel crème bevat
Op werkdagen voor 22.00 besteld = Morgen in huis
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis..
Bewust Puur!.
 • SUPER SNEL GELEVERD
  Op werkdagen voor 22.00 besteld = Morgen in Huis*
 • GRATIS VERZENDING
  Vanaf € 65 binnen NL & € 120 naar BE
 • KWALITATIEVE PRODUCTEN
  Alleen Award Winning Merken
 • GOEDE SERVICE
  Klanten beoordelen ons met een 9,3/10
Beschrijving

Natuurlijke Progesteron Creme

Plantaardige natuurlijke progesteron creme!

ProgesterAll™ is een parfumvrije natuurlijke progesteron crème die 20 milligram (mg) plantaardige, natuurlijke progesteron per ¼ theelepel crème bevat.

Dr. John R. Lee was de meest vooraanstaande onderzoeker op het gebied van vrouwelijke gezondheidsklachten die optreden vóór, tijdens en na de menopauze. Dr. Lee onderzocht en ontdekte hoe hij deze gezondheidsproblemen met gebruikmaking van natuurlijke ingrediënten kon aanpakken. Wij laten hier een natuurlijke, uitgebalanceerde crème zien, samengesteld uit de door dr. Lee aanbevolen ingrediënten, in de verhouding zoals hij deze specificeerde.

ProgesterAll™ is een parfumvrije crème die 20 milligram (mg) plantaardige, natuurlijke progesteron per ¼ theelepel crème bevat. Een uniek systeem, gebaseerd op liposomen, waarbij de ingrediënten verpakt zitten in een membraan, maakt snelle opname via de huid mogelijk. De ingrediënten worden zo in het onderliggende vetweefsel opgeslagen en vervolgens afgegeven aan de bloedstroom.

Bij de tube wordt een folder meegeleverd waar uitgebreide aanbevelingen van dr. Lee staan voor het gebruik van de crème.

Heb je vragen t.a.v hormoonproblematiek, consulteer een gezondheidsdeskundige.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Vermijd contact met de ogen.
Niet blootstellen aan overmatige hitte.

Zie voor meer informatie deze Nederlandstalige brochure.


Vraag: Waar wordt progesteron van gemaakt?

A: Het USP-progesteron dat wordt gebruikt voor het vervangen van hormonen is afkomstig van plantaardige vetten en oliën, meestal een stof genaamd diosgenine, die wordt geëxtraheerd uit een zeer specifiek type wilde yam dat in Mexico groeit, of uit sojabonen. In het laboratorium wordt diosgenine chemisch gesynthetiseerd tot echt humaan progesteron. Oestrogeen, testosteron, progesteron en de cortisonen worden ook bijna altijd gesynthetiseerd uit diosgenine.

Sommige bedrijven proberen diosgenine te verkopen, die ze "wild yam-extract" noemen als een medicijn of supplement, en beweren dat het lichaam het dan naar behoefte in hormonen omzet. Hoewel we weten dat dit in het laboratorium kan worden gedaan, is er geen bewijs dat deze omzetting plaatsvindt in het menselijk lichaam.

Vraag: Waar moet ik de progesteroncrème zetten?

A: Omdat progesteron zeer vetoplosbaar is, wordt het gemakkelijk door de huid opgenomen. Van onderhuids vet wordt progesteron geabsorbeerd in capillair bloed. Aldus is absorptie het beste bij alle huidplekken waar mensen blozen: gezicht, nek, borst, borsten, binnenarmen en handpalmen.

Vraag: Wat is de aanbevolen dosering van progesteron?

A: Voor premenopauzale vrouwen is de gebruikelijke dosis 15-24 mg / dag gedurende 14 dagen vóór de verwachte menstruatie, en de dag of zo vóór de menstruatie stoppen.

Voor postmenopauzale vrouwen is de dosis die vaak goed werkt 15 mg / dag gedurende 25 dagen van de kalendermaand.

Vraag: Welke hoeveelheid progesteron beveel je aan in een crème?

A: Dr. Lee beveelt crèmes aan die 450-500 mg progesteron per ounce bevatten, dat is 1,6% op gewichtsbasis of 3% op volume. Dit betekent dat ongeveer een kwart theelepel per dag ongeveer 20 mg / dag zou geven.

Vraag: Hoe veilig is progesteroncrème?

A: Tijdens het derde trimester van de zwangerschap produceert de placenta dagelijks ongeveer 300 mg progesteron, dus we weten dat een eenmalige overdosis van de crème vrijwel onmogelijk is. Als je een hele pot tegelijk zou gebruiken, zou het je misschien slaperig kunnen maken. Dr. Lee raadt vrouwen echter aan om niet meer te gebruiken dan de aanbevolen dosering om hormonale onevenwichtigheden te voorkomen. Meer is niet beter als het gaat om hormoonhuishouding.

Vraag: Zou het niet eenvoudiger zijn om gewoon een progesteron-pil te nemen?

A: Dr. Lee beveelt de transdermale crème aan in plaats van orale progesteron, omdat ongeveer 80% tot 90% van de orale dosis verloren gaat via de lever. Daarom is ten minste 200 tot 400 mg per dag oraal nodig om een ​​fysiologische dosis van 15 tot 24 mg per dag te bereiken. Dergelijke hoge doses veroorzaken ongewenste metabolieten en onnodig overbelasting van de lever.

Kenmerken:


- Op basis van natuurlijke ingrediënten
- SLS vrij
- Vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen, EDTA, BHT-BHA en kunstmatige kleurstoffen
- Dierproefvrij
- 56g

Ingredienten (INCI):

Gedeïoniseerd water, caprylline/caprine triglyceriden, sepigel, progesteron (20 mg per ¼ theelepel en 960 mg per tube van 56 gram), lecithine, alcohol, glycerine, simugel (een plantaardig verdikkingsmiddel), grapefruitzaadextract, natriumhydroxymethylglycinaat, citroenzuur, kaliumsorbaat, tocoferylacetaat.
Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Natuurlijke Progesteron Creme