Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Het kleine boekje van de meditatie

Het kleine boekje van de meditatie

€15,35
op voorraad
Het kleine boekje van de meditatie legt uit hoe je de kennis van het mediteren op alle aspecten van je leven kunt toepassen. Het biedt meditatietips, maar vertelt je ook hoe je de dagelijkse meditatie kunt overstijgen.
Op werkdagen voor 22.00 besteld = Morgen in huis
Bewust Puur!.
 • SUPER SNEL GELEVERD
  Op werkdagen voor 22.00 besteld = Morgen in Huis*
 • GRATIS VERZENDING
  Vanaf € 60 binnen NL & € 120 naar BE
 • KWALITATIEVE PRODUCTEN
  Alleen Award Winning Merken
 • GOEDE SERVICE
  Klanten beoordelen ons met een 9,3/10
Beschrijving

Het kleine boekje van de meditatie

Hoe mediteer ik? Waar is het goed voor? Meditatie is een sterke manier om af te stemmen op onze innerlijke rust, om te gaan met stress en spanningen, maar vooral om contact te maken met jezelf. Meditatie is een natuurlijke staat van zijn.

Het kleine boekje van de meditatie legt uit hoe je de kennis van het mediteren op alle aspecten van je leven kunt toepassen. Het biedt meditatietips, maar vertelt je ook hoe je de dagelijkse meditatie kunt overstijgen. Meditatie heeft niets te maken met religie in de traditionele betekenis, maar brengt je wel dichterbij alle aspecten van het leven.

Door te mediteren krijgt elk moment meer diepgang en betekenis. In negen hoofdstukken wordt beschreven hoe mediteren veiligheid, rijkdom aan adem, kracht, schoonheid, geluk, energie, gezondheid en heelheid geeft, eenvoudig en eeuwig is.

De Britse auteur, een ervaren meditatiedocent, die verbonden is aan het instituut ’White Eagle Lodge’, schrijft over zijn praktijkervaringen. Achterin is een bijlage met vier oefeningen opgenomen zoals een zegelritueel.

Kenmerken:
- Auteur: Colum Hayward
- ISBN: 9789045314396
- Uitvoering: hard cover
- Aantal pagina’s:160
- Afmetingen: 23x162x112mm
- Geschikt voor: volwassenen