• Lorem ipsum

Source Naturals

Geen producten gevonden...

Source Naturals

Source Naturals kopen?

Source Naturals® werd in 1982 gecreëerd door C.E.O. Ira Goldberg om het potentieel van elk individu te ondersteunen om een ​​optimale gezondheid te genieten. In die tijd bestond het soort voedingsformules dat hij voor ogen had - voor het onderhoud van het welzijn en de verbetering van het leven - simpelweg niet. Het idee om veel voedingsstoffen, kruiden en nutraceuticals te combineren in één formulering, hoewel gebruikelijk vandaag, was toen een zeldzaamheid. Source Naturals pionierde het concept met Wellness Formula®, nu het # 1 immuunondersteuningsproduct van de Amerikaanse industrie. De uitgebreide Bio-Aligned Formulas® van Source Naturals helpen de kracht van uitlijning naar uw lichaam te brengen. Bij het formuleren evalueren we de onderliggende oorzaken van systeemonevenwichtigheden en bieden we gerichte voeding aan onderling afhankelijke lichaamssystemen.

Source Naturals introduceerde vervolgens talrijke prijswinnende formules, erkend voor hun uitmuntendheid in onafhankelijke enquêtes en voedingsanalyses. Naast Wellness zijn deze prijswinnaars ook Life Force® Multiple, Mega-Kid ™ Multiple, Inflama-Rest ™, de Skin Eternal ™ -lijn, Higher Mind ™, Essential Enzymes ™, Male Response ™ en meer.

De uitgebreide Bio-Aligned Formulas® van Source Naturals helpen de kracht van uitlijning naar uw lichaam te brengen. Bij het formuleren evalueren we de onderliggende oorzaken van systeemonevenwichtigheden en bieden we gerichte voeding aan onderling afhankelijke lichaamssystemen. Onze lijn van meer dan 600 producten bevat ook goed onderzochte voedingsstoffen met één entiteit in hun hoogste kwaliteit en de meest biologisch beschikbare vormen.

Onze voedingssupplementen staan ​​aan de top van de huidige Wellness Revolutie. Deze transformatie in gezondheidsbewustzijn omvat ook nieuwe perspectieven in voeding, levensstijl, emotionele en spirituele ontwikkeling en aanvullende gezondheidszorg. De Source Naturals-strategie voor WellnessSM is om voorlichting te geven die mensen in staat stelt verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid, in plaats van alleen op medisch toezicht van buitenaf te vertrouwen. Het resultaat is mensen die productiever en vervuld zijn en een wereld die sterker en gezonder is.

Consumenten
Het welzijn van onze klanten heeft onze hoogste prioriteit. Bij alles wat we doen, is ons basisprincipe het leveren van veilige producten van superieure kwaliteit die de gezondheid en het welzijn van klanten verbeteren.

Natuur en wetenschap: onze formuleringsfilosofie
We respecteren de intelligentie van de natuur. Ons lichaam zoekt voortdurend naar evenwicht en een gezond evenwicht. Wij geloven dat veel gezondheidskwesties voortkomen uit structuur- en functieonevenwichtigheden die verband houden met slechte voeding, stress en vervuilende stoffen in onze omgeving en dat zorgvuldig gekozen voedingsverbindingen dit gezonde evenwicht kunnen ondersteunen. We bestuderen de wetenschap. We baseren onze formuleringen op een diep begrip van de onderliggende mechanismen die ons lichaam gebruikt om het evenwicht te bewaren. We kiezen wetenschappelijk optimale voedingsvormen en potenties die op cellulair niveau werken om de onderling afhankelijke systemen van het lichaam in balans te brengen. We noemen deze unieke formuleringsstrategie Bio-Alignment ™.

Kwaliteit
We respecteren het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen met een niet-aflatende toewijding aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons team voor kwaliteitscontrole test onze producten rigoureus om er zeker van te zijn dat ze aan onze specificaties voldoen.

voorspraak
Wij zijn voorstanders van een wellnessrevolutie. We pleiten voor een radicale verandering in de manier waarop onze gemeenschappen over gezondheid denken en handelen. We staan ​​voor een nieuw zorgmodel dat minder gericht is op ziekteverzorging en meer op vroegtijdige interventie om de metabole structuur en functieonevenwichtigheden aan te pakken die van invloed kunnen zijn op het welzijn. Dit nieuwe model, SystemiCare® genaamd, omvat de gezondheidsbevorderende waarde van voedingssamenstellingen die het lichaam al herkent. We noemen deze verschuiving naar een meer diepgaande, holistische kijk op gezondheid, de wellnessrevolutie en het wint aan kracht als een sociale beweging. Nieuwe wetenschappelijke studies blijven de voordelen van voeding, een gezonde levensstijl en voeding valideren. Meer consumenten nemen een proactieve rol in hun gezondheid. Leiders in de geneeskunde zijn voorstander van een nieuw integratiemodel dat serieuze voeding combineert met het beste van andere disciplines om een ​​optimale gezondheid te leveren. Deze ontwikkelingen betekenen dat ieder van ons meer dan ooit kansen heeft om ons persoonlijk welzijn en vitaliteit te verbeteren.

Innovatie
Wij bevorderen innovatie. Onze visie op een gezondere wereld inspireert ons om innovatieve nieuwe verbindingen te zoeken en op de markt te brengen om de wellnessrevolutie vooruit te helpen en onze klanten een betere levenskwaliteit te bieden.