• Lorem ipsum

Oilixia

Geen producten gevonden...

Oilixia

Oilixia kopen?

Oilixia is een natuurlijk schoonheidsmerk dat zeldzame botanische oliën en extracten van over de hele wereld gebruikt in haar producten.

Geïnspireerd door de inherente reislust van oprichter Alexandra Jansons - (zij heeft door meer dan 50 landen gereisd) - Oilixia is een eerbetoon aan de prachtige lokale ingrediënten die zijn ontdekt op haar reizen. 

Deze prachtige botanische olien en extracten worden gekoesterd door inheemse culturen om hun krachtige werking en schoonheidsverbeterende voordelen, maar zijn uniek en onbekend voor een wereldwijd publiek. Alexandra heeft de waarde van deze krachtige oliën en extracten leren kennen en was geïnspireerd om iets te doen met die kennis.

Het resultaat is Oilixia, een Britse fabrikant van kleine batchproducenten van wereldwijde natuurlijke ingrediënten, met specifieke schoonheidsvoordelen.

Oilixia's noot- en zaadoliën zijn koudgeperst om hun kracht en werking te behouden en ze hebben gekozen voor oliën die rijk zijn aan antioxidanten, waardoor ze zonder kunstmatige conserveermiddelen kunnen worden geformuleerd.

Altijd dromend over het volgende avontuur, daarom zijn alle producten in verpakkingen onder 100ml, zodat ze makkelijk mee te nemen zijn, waar het leven je ook brengt.