Lavera

Geen producten gevonden...
Lavera

Laverana GmbH & Co.KG produceert al meer dan 25 jaar natuurlijke cosmetica die voldoen aan de hoogste normen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Elk product wordt zelf ontwikkeld, geproduceerd en wereldwijd verscheept naar zo’n 40 landen.

Waar mogelijk maakt Laverana gebruik van plantaardige ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt. Deze ingrediënten, inmiddels meer dan 300, worden, net als de producten en verpakkingen, onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. De productie wordt zorgvuldig uitgevoerd op het hoogste technische niveau waarbij gebruik wordt gemaakt van groene stroom. De producten bevatten geen chemische conserveringsmiddelen, parfum of aroma.

Sinds de start van lavera is ons belangrijkste doel: Het produceren van échte natuurlijke cosmetica, die natuurlijk, huidvriendelijk en werkzaam is!

 • lavera is tegen dierproeven en garandeert de veiligheid en werkzaamheid, bewezen uit onderzoek bij vrijwillige proefpersonen.
 • lavera is vrij van chemicaliën, siliconen, op aardolie gebaseerde olie, aluminiumzouten en micro plastic deeltjes.
 • De innovatieve formules van onze natuurlijke cosmeticaproducten zijn 100% geschikt voor het hele gezin.

lavera staat voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica, die zelfs aan de hoogste eisen van gebruikers voldoet. Dit wordt ondersteund door onze labels, die allemaal voor de hoge kwaliteit van onze natuurlijke producten staan.

NATRUE
NATRUE is het strengste internationale keurmerk voor natuurlijke cosmetica. Met dit keurmerk kunnen consumenten in één oogopslag zien of een product voldoet aan de richtlijnen voor natuurlijke cosmetica. NATRUE stelt de hoogste normen voor natuurlijke en biologische producten en ingrediënten en onderscheidt zich daarmee van andere keurmerken. De keuring van producten wordt uitgevoerd door onafhankelijke certificeringsorganisaties.

ORGANIC LABEL
Dit logo staat voor natuurlijke huidverzorging bestaande uit waardevolle organische plantaardige ingrediënten, extracten en vloeistoffen uit eigen teelt en productie.

VEGAN
Een internationaal logo dat aangeeft welke producten veganistisch zijn en dus geen dierlijke ingrediënten bevatten. Alle producten die dit label mogen dragen zijn geregistreerd bij de Vegan Society in Londen. Met uitzondering van de illuminating Eye Cream zijn alle producten in de lavera gezichtsverzorgingslijn veganistisch.

GREEN BRAND
Dit label wordt toegekend aan merken die ecologisch, duurzaam en bewust produceren en daarnaast een actieve bijdrage leveren aan het milieubewustzijn. In 2015 werd lavera door een onafhankelijke jury voor de tweede achtereenvolgende keer onderscheiden met het ‘Green Brand Germany’ label.

kwaliteitsgarantie lavera
Tien redenen om voor lavera natuurcosmetica te kiezen:
 1. 100% natuurlijke cosmetica bestaande uit hoogwaardige organische plantaardige ingrediënten uit eigen teelt en productie
 2. 100% werkzaamheid, bewezen door onafhankelijke testinstituten
 3. 100% duurzame- en milieuvriendelijke productie
 4. 100% vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, oppervlakte-actieve stoffen, emulgatoren (PEG), weekmakers, stabilisatoren en UV-filters
 5. 100% vrij van parabenen
 6. 100% vrij van siliconen, paraffine, ftalaten, plastic deeltjes en minerale olie
 7. 100% vrij van hormoonverstorende stoffen
 8. 100% vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten (GMO)
 9. 100% lactosevrij
 10. 100% vrij van aluminium zouten (ACH)